Συνδρομή Membership - advice4u.gr
Advice4U Members' Newsletter - ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ- ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ Newsletter που θα είναι φτιαγμένο ειδικά μόνο για τους συνδρομητές και θα παρέχει ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ και ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 5 ΕΥΡΩ τον Μήνα ( Είναι 2 καφεδες τον μήνα). Τον πρώτο μήνα πληρώνεις μόνο 1 ( ένα ) ευρώ ! 

Με αυτό το ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ενημερωτικό δελτίο θα λύσεις πολλά προβλήματα της καθημερινής επαγγελματικής σου ζωής που σε γεμίζουν άγχος και ανασφάλεια και θα μπορέσουμε ΜΑΖΙ να μελετήσουμε , να λύσουμε και να προβάλλουμε , θέματα που σε απασχολούν !

Επίσης θα αποκτήσεις μιά καλή βάση δεδομένων και γνωσιακή πείρα που θα σου δώσω , με αποτέλεσμα τόνωση της αυτοπεποίθησης και του επαγγελματικού σου προφίλ !

Τα Newsletter θα αποστέλλονται Ένα το πρώτο δεκαπενθήμερο και ένα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα , από τον Απρίλιο του 2016.

Για τους αγοραστές συνδρομής στο ΜΗΝΙΑΙΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ Newsletter προσφέρεται BONUS ένα βιβλίο δώρο αξίας 10 ευρώ της επιλογής σας από τον κατάλογο μας που είναι στο link : https://www.advice4u.gr/products.html
  • Τα διαλέγετε , τα παραγγέλνετε , σας τα στέλνουμε .
  • Εάν υπάρχουν σημαντικά νέα θα σας αποστέλλονται περισσότερα του ενός  newsletters


Συνάδελφε

To πρόβλημα που συχνά αντιμετωπίζουμε στην επαγγελματική μας καριέρα είναι η μη σαφής γνώση ειδικών θεμάτων, με αποτέλεσμα να δυσκολευόμαστε και να φοβόμαστε πιθανό λάθος, με συνέπεια την αναβλητικότητα και την δυσχέρεια στην εκτέλεση μιας μελέτης.
Αποτέλεσμα : ανασφάλεια , άγχος , φόβος .
Φαντάσου ότι έχεις αυτή τη σαφή γνώση και ότι μπορείς να διεκπεραιώσεις άνετα οποιαδήποτε δουλειά.   
Η έλλειψη  γνώσης ή η   μη ασφαλής γνώση οδηγούν σε πιθανή αποτυχία , ενώ η τέλεια γνώση οδηγεί στην απογείωση και στην επιτυχία .

Με την υποστήριξη του advice4U έχεις αυτή τη σαφή γνώση και όσα χρειάζονται για να διεκπεραιώσεις άνετα οποιαδήποτε δουλειά .


Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου , πριν 44 χρόνια , αντιμετώπισα και εγώ σαν άπειρος μηχανικός έντονες δυσκολίες και την εποχή εκείνη , δεν υπήρχαν αξιόλογα βοηθήματα ούτε ίντερνετ φυσικά ! Μόνο ένα Baton Kalender , ο πανδέκτης για τα φορολογικά και ο εκδοτικός οίκος ΓΚΙΟΥΡΔΑ , στα οποία στηριζόμαστε , όπως και στις γνώσεις έμπειρων συναδέλφων που μνημονεύω στο βιβλίο μου «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΚΑΘΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ – ΜΕΡΟΣ 1ο» .
Έτσι αποφάσισα να συγκεντρώνω ότι μαθαίνω και να το χρησιμοποιώ αργότερα , ώσπου έφτασα εδώ που έφτασα !


Τα χαρακτηριστικά του επιτυχημένου μηχανικού είναι : 1. Επαρκής γνώση , 2. συνέπεια  ,   3. Τιμιότητα .
Μπορώ να σου προσφέρω το πρώτο
, τα υπόλοιπα είναι δικό σου θέμα .
Αυτή η γνώση ,  θα είναι η αποστολή ενός newsletter το μήνα ,  ειδικά φτιαγμένου αποκλειστικά  για τα μέλη που θα περιέχει μια αναφορά ένα  άρθρο ή μια μελέτη με τον απαραίτητο σχολιασμό.
Στα ΘΕΜΑΤΑ που θα περιέχει αυτό το μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο θα περιέχονται :

  1. Διάφορα Ειδικά θέματα του ενδιαφέροντος μας
  2. Αναλύσεις Θεμάτων Ν.Ο.Κ.
  3.  θέματα της ειδικότητας Μηχανικού και θέματα που έχουν ήδη προκύψει από δίκες σας προτάσεις μετά από ερεύνα που έκανα .

Εάν υπάρχουν σημαντικά νέα θα σας αποστέλλονται περισσότερα του ενός  newsletters

Επίσης θα μπορείς να μου στέλνεις προτάσεις για έρευνα στο : advices@advice4u.gr  

Μπορείς να ακυρώσεις ανά πάσα στιγμή τη συμμετοχή σου στο membership .

Έχω αφιερώσει πάρα πολύ χρόνο για τα θέματα που θα σου στέλνω και υπέβαλα ένα ερωτηματολόγιο για την τιμή σε συναδέλφους με τιμές : 7, 10 ,20 ευρώ  ή άλλο ποσό.
Το 50% δήλωσε ότι θα ήταν διατεθειμένο να πληρώσει 7 ευρώ ,12% δήλωσε 10 , 0 δήλωσε 20 και 38 % άλλο ποσό από 3-5 ευρώ .

Αποφάσισα λοιπόν να προσφέρω αυτή την μηνιαία συνδρομή  ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 7 ΕΥΡΩ τον Μήνα .

Είναι δύο καφεδες τον μήνα.


Τον πρώτο μήνα πληρώνεις μόνο 1 ( ένα ) ευρώ συνολικά !  

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ κέρδος ως συνδρομητής: Θα μπορούμε να ανταλλάσσουμε μέσω email ή τηλεφωνικά ,απόψεις για θέματα που σε απασχολούν.

Εάν θέλετε να έχετε όλα αυτά κάντε κλικ παρακάτω στο suscribe

MHNIAIA SYNDROMI NEWSLETTER
MHNIAIA SYNDROMI

Για e-books ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΔΩ!

Παντελής Παπακωνσταντίνου  , Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. 1971

Βιογραφικό σημείωμα