Ebook - Με τη γλώσσα των Μαστόρων - advice4u.gr
E-BOOKS , ΒΙΒΛΙΑ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕI ΣΕ ΜΟΡΦΗ e-book: Με την Γλώσσα των Μαστόρων - 12η Έκδοση - Φεβρουάριος 2022 - Τιμή :40   Ευρώ , σελίδες 402, Οι τιμές Είναι με Φ.Π.Α., Οι τιμές Είναι με Φ.Π.Α.


Τιμή ετήσιας ενημέρωσης : 10 ευρώ . Πλήρης ενημέρωση ( Νέο ebook ),για όποια αλλαγή προκύπτει κάθε 6 μήνες( Δυο φορές τον Χρόνο).

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ebook, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΜΑΣΤΟΡΩΝ - ΚΑΝΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΕΝΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Το βιβλίο κεφάλαια του οποίου δημοσιεύω με τη σχετική ετικέτα στο blog μου: https://www.advice-4u.blogspot.gr ,  είναι ένας πρακτικός οδηγός για οικοδομικές εργασίες για ερασιτέχνες και όχι μόνο, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, περιέχει δε οδηγίες και τεχνικές συμβουλές για επί τόπου κατασκευή διαφόρων εργασιών .
Θέλετε να κάνετε μια εργασία στο σπίτι ή στο εξοχικό σας και τα χέρια σας πιάνουν? Σας βοηθάμε δίνοντας σας τη σωστή συνταγή της αναλογίας υλικών και τον τρόπο της βήμα προς βήμα κατασκευής, κερδίζοντας χρόνο και χρήμα.

 ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ :Κατασκευές από Σκυρόδεμα ,Τοιχοποιία: είδη, διαστάσεις κ.λπ. ,Είδη επιχρισμάτωνΔιαδικασία εφαρμογής των επιχρισμάτων,Συμβουλές για καλύτερα επιχρίσματα.,Γενικά περί Δαπέδων, Βασική ορολογία πλακιδίων,Κονίαμα για χτίσιμο πέτρας, Βασικοί κανόνες τοποθέτησης των πλακιδίων, Δάπεδα μπάνιου , Δάπεδα  laminate, Ταπετσαρίες τοίχου , θερμοπρόσοψη ,Χρωματισμοί  Τοίχωνχρωματισμοί  ξύλινων κουφωμάτων ,Στηθαία .

Το βιβλίο κεφάλαια του οποίου δημοσιεύω με τη σχετική ετικέτα στο blog μου: https://www.advice-4u.blogspot.gr ,  είναι ένας πρακτικός οδηγός για οικοδομικές εργασίες για ερασιτέχνες και όχι μόνο, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, περιέχει δε οδηγίες και τεχνικές συμβουλές για επί τόπου κατασκευή διαφόρων εργασιών .
Θέλετε να κάνετε μια εργασία στο σπίτι ή στο εξοχικό σας και τα χέρια σας πιάνουν? Σας βοηθάμε δίνοντας σας τη σωστή συνταγή της αναλογίας υλικών και τον τρόπο της βήμα προς βήμα κατασκευής, κερδίζοντας χρόνο και χρήμα.

Επίσης εάν είστε μηχανικός και έχετε μια επίβλεψη , καλό θα ήταν να διαβάζατε το βιβλίο αυτό πριν πατέ στο «γιαπί» .Ετσι θα αντιμετωπίσετε τους μαστόρους πιο άνετα , ειδικά αν είστε νέος ,πιστέψτε με τα έχω περάσει !

Στην παρούσα έκδοση περιέλαβα διάφορα σύγχρονα και μοντέρνα υλικά για εργασίες, παραγωγής διαφόρων εταιρειών όπως durostick , isomat κ.λ.π ( στο κεφάλαιο 12 ) και διάφορες συμβουλές  όπως

1. Δάπεδα και επιφάνειες

2. Πατητή τσιμεντοκονία

3 Σοβάδες

4. Βελτιωτικά κονιαμάτων

5. Στεγνωτικά

6. Αδιαβροχοποιητικά και σφραγιστικά

Επίσης στο  Κεφάλαιο 11 - Ερωτήματα - Απορίες αναγνωστών πρόσθεσα τα υποκεφάλαια  1.11 έως 11.34.

Στην 11η έκδοση περιέλαβα τα:

2. Επιμέτρηση επιχρισμάτων  στο κεφάλαιο 3.8.

3. Απόδοση σοβατζή στο κεφάλαιο 3.9.

4. Στεγάνωση τοίχου, τρόποι αντιμετώπισης στο κεφάλαιο 8.4.

5. Μόνωση υπογείου τα σωστά βήματα στο κεφάλαιο 8.11.

Στην 10η έκδοση περιέλαβα τα:

1. Επισκευή σπιτιού με προβλήματα ανιούσας υγρασίας στο κεφάλαιο 8.7.

2.  Εμφάνιση μούχλας και μαύρων στιγμάτων στο ταβάνι του μπάνιου - κουζίνας στο κεφάλαιο 8.8

3. Εμφάνιση υγρασίας και υγρών στιγμάτων στο εσωτερικό μέρος εξωτερικής τοιχοποιίας στο κεφάλαιο 8.9.

4. Υγρασία σε τοιχοποιία που εφάπτεται στο έδαφος στο κεφάλαιο 8.10.

Με την αγορά του βιβλίου δίδονται εντελώς δωρεάν σαν  BONUS δυο ΚΕΦΑΛΑΙΑ:

Bonus 1: Πατητή τσιμεντοκονία και πατητά επιχρίσματα και
bonus 2 : Παρασκευή στόκου για στοκάρισμα και σπατουλάρισμα .

ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ : Σας δίνεται ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ :εάν δεν μείνετε ευχαριστημένοι από τις οδηγίες που περιέχονται  στο  βιβλίο , σας επιστρέφουμε τα χρήματα σε ένα μήνα  από την ημερομηνία αγοράς.

ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ (11η Έκδοση - Οκτώβριος  2019 ) ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ...

Εδώ σου δίνεται ένα Μέρος του Βιβλίου για να Μάθεις πως ΜΠΟΡΕΙΣ να κάνεις   οικοδομικές εργασίες μόνος σου ! Δικό σου ΔΩΡΕΑΝ κάνε Download ΤΩΡΑ !
Το Email σας δεν θα μοιραστεί ΠΟΤΕ με κανένα . Παρακαλώ τα στοιχεία σας με Λατινικούς Χαρακτήρες .

Completing this form confirms you wish to receive email communications. You can securely opt-out at any time. I agree to give pantelis papas permission to send me future emails. I understand I can opt-out at any time in the future.

Powered by Response Magic
Email Marketing System

Για άλλα e-books ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΔΩ!

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ NEWSLETTER της advice4u με χρηστικές πληροφορίες συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην φόρμα επικοινωνίας που θα δεις αν πατήσεις εδώ, και γραφοντας: θέλω να μου στέλνετε NEWSLETTER !

Εάν επιθυμείτε να σας στείλουμε Δωρεάν τα eBook : 1.ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 25 τoυ Ν.1337/83 (Οικοδόμηση σε μη άρτια οικόπεδα). 2.ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΤΕΓΗ , συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα που θα δείτε αν πατήσετε εδώ και γραφοντας: θέλω να μου στείνετε τα ebooks 1.ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 25 τoυ Ν.1337/83 (Οικοδόμηση σε μη άρτια οικόπεδα). 2.ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΤΕΓΗ !

Εάν επιθυμείτε να σας στείλουμε Δωρεάν τα eBook : 1.ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΡΥΜΟΤΟΜΙΑΣ 2. ΈΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΔΙΕΣ ΣΤΟΕΣ,ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΑ ΚΤΗΡΙΑ, ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΑ ΚΤΗΡΙΑ , συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα που θα δείτε αν πατήσετε εδώ και γρ;άφοντας: θέλω να μου στέλνετε τα ebooks1.ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΡΥΜΟΤΟΜΙΑΣ 2. ΈΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΔΙΕΣ ΣΤΟΕΣ,ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΑ ΚΤΗΡΙΑ, ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΑ ΚΤΗΡΙΑ!

advice 4u Η νέα επιλογή! Υπηρεσία Συμβουλευτικής στο Διαδίκτυο

Τελευταία Νέα

( Πατήστε εδώ ! )

Επικοινωνήστε μαζί μας:

e:info@advice4u.gr

t:2105447421

m:6944451806